Tarkat läpiviennit koviin pintoihin

Timanttiporaus

Image

Timanttiporalla päästään läpi lähes kaikista kovista materiaaleista.

Timanttiporauksella voidaan porata lähes kaikkia kovia materiaaleja, kuten teräsbetoni, luonnonkivi, asfaltti, erillaiset tiilet sekä muut harkko rakenteet.

Timanttisegmentillä päästään läpi myös metallilevyistä ja puurakenteista. Poraus voidaan suorittaa myös kuivana, viistoon, suoraan kattoon tai käsivaralta (ahtaat paikat).

Pyydä tarjous tai kysy lisää
Katso hinnasto
Image

Riviporaus timanttiporalla

Timanttiporauksella onnistuu myös erilaiset aukotukset riviporaamalla, jo olemassa olevien reikien suurentaminen, putki, iv, sähkö läpiviennit ja rakenteiden katkaisut.

  • Timanttiporaus reiät onnistuu jopa 3m syvyyteen.
  • Teemme timanttiporauksia 12-1000mm asti.
  • Käsivaralta poratessa reiän maksimikoko 160mm
  • Timanttiporaus jalustalta reiän maksimikoko 1000mm

Käytössä myös porauskohdistin, jolloin pystytään hankalassa paikassa löytämään porauksen ulostulo kohta tai muuten kohdistamaan poraus oikeaan paikkaan tutkaamalla.

Image

Tehokas ja siisti timanttiporaus

Timanttiporauksessa käytetään vettä jäähdyttämiseen ja leikkauspinnan puhdistamiseen. Tästä syntyy poralietettä, joka kerätään talteen vedenkerääjällä.

Käytämme myös nykyaikaista vedensuodatus järjestelmää, joka mahdollistaa saman porausveden kierrättämisen kohteessa, joten vesipistettä ja letkuja ei pääsääntöisesti tarvita.

Siisti ja sotkuton jälki, on timanttimiehen paras käyntikortti.

Image

Julkisivun tai läpiviennin timanttiporaus

Poran kiinnitys pääsääntöisesti poraropulla, mutta myös vakuumi kiinnitys mahdollisuus. Tällöin alipaine kompressori imee porajalan vakuumiin porattavan kohteen pintaan.

Tällöin säästytään rikkomasta esim. vesieristystä. Tämä kiinnitys tapa sopii hyvin myös esim. kivi julkisivut yms. materiaalit, johon saa muodostettua vakuumin ja tarvitsee läpiviennin esim. valomainokselle.

Image

Teemme myös timanttisahausta

Timanttisahauksella voidaan sahata lähes kaikkia kovia materiaaleja, kuten teräsbetoni, luonnonkivi, asfaltti, erillaiset tiilet sekä muut rakennusharkot.
Tutustu timanttisahaukseen